DICTATOR - Bedrijfsinformatie en contactgegevens
 

DICTATOR - Bedrijfsinformatie

Opgericht in 1932 te Amsterdam als DICTATOR deursluiter maatschappij, vervolgens in 1949 naar Bussum verhuisd en sinds 1965 in Emmeloord gevestigd aan de Energieweg (tegenover de Praxis).

Al ruim 85 jaar lang richt ons bedrijf zich volledig op het produceren van deuropvangers, deursluiters (voor zowel in- als opbouw), veerscharnieren voor dubbelwerkende draaideuren en deurvastzetters om uw deuren op iedere gewenste openingspositie eenvoudig vast te kunnen zetten. Sinds 1988 maken wij deel uit van de internationale DICTATOR-groep, waarvan het hoofdkantoor zich in het Zuid-duitse Neusäß bevindt. Van hieruit wordt de verkoop van het overgrote deel in het buitenland gecoördineerd. De groep beschikt over een aantal productievestigingen binnen Europa. Iedere DICTATOR-vestiging werkt zelfstandig en kan zich voor de volle 100% richten en specialiseren op zijn eigen producten. Daardoor kan er snel en flexibel worden ingespeeld op marktontwikkelingen of speciale wensen van de klant. Daarnaast biedt DICTATOR ook de continuïteit en zekerheid van een groot concern.

DICTATOR producten worden wereldwijd geëxporteerd en de DICTATOR groep beschikt over een groot wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen en agenten.

 
Bedrijfsnaam
DICTATOR PRODUCTIE B.V.
Telefoon
+31 (0) 527 61 34 56
Bezoekadres
Energieweg 11, 8304 AJ  EMMELOORD
Nummer van Kamer van Koophandel
        39021771, ingeschreven bij KvK Lelystad
BTW-Nummer
NL804354716B01

Bekijk hier onze Algemene Leveringsvoorwaarden
Bekijk hier onze Privacy Verklaring

Contactpersonen
Dhr. H. Werkman  Commercieel directeur
Dhr. Ing. H.J. Heidema  Technisch directeur
Dhr. M.A.M. Smit  Verkoopmedewerker
Dhr. M. Reijntjens  Technisch verkoopmedewerker
Dhr. R. Kikkert  Commercieel verkoopmedewerker
Dhr. A. Smit  Productie
E-mail
Algemene informatie  
Verkoop  
Documentatie aanvraag  
Inkoop