Vastmontage-oliedempers     Downloads  
      NL     
DICTATOR vastmontage-oliedempers worden daar ingezet, waar bewegende objecten zoals bijv. kleppen, deksels of hefarmen, een vooraf ingestelde snelheid niet mogen overschrijden. Ze worden vastverbonden met het te dempen object en zorgen voor een gelijkmatige demping over de gehele weg.

De demping kan afhankelijk van de toepassing op druk (bij een inschuivende zuigerstang), op trek (bij een uitschuivende zuigerstang) of zowel op druk en trek (dus in beide richtingen) plaatsvinden. 
  EN  PDF documentation  
  DE  PDF Dokumentation  
  FR  PDF documentation  
  ES  PDF documentación  
     


                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastmontage-oliedempers zijn in 2 uitvoeringen leverbaar:

Vast ingesteld
dit is een meer prijsgunstigere variant met aan een kant de dempingskracht vast ingesteld. Deze zijn geschikt voor toepassingen, waar alle voor de berekening benodigde gegevens voorhanden zijn of bij toepassing in serieprodukten.

Regelbaar
bij deze uitvoering kan de dempingskracht ter plaatse waar de demper word toegepast trappeloos aan de omstandigheden worden aangepast. 

DICTATOR biedt voor berekening van de juiste oliedemper en benodigde dempingskracht, een gratis adviesservice aan. DICTATOR oliedempers worden klantspecifiek geproduceerd, zodat voor iedere toepassing de optimale oplossing wordt geboden.