TJSS T6, design glijarm-deurdranger

De nieuwe TJSS T6. Mooier sluiten

De TJSS T6 zet een nieuwe maatstaf op het gebied van deurdranger productie. Met duidelijke vorm, gebruik van hoogwaardige materialen en compacte behuizing zorgt de T6 ervoor dat iedere deur er goed uitziet. Ontwikkeld voor een betere toegankelijkheid, combineert hij gepatenteerde innovaties met 70 jaar ervaring van TJSS in de produktie van deurdrangers.

Het eindresultaat mag er zijn. Minder krachtsinspanning benodigd bij het openen van de deur, meer sluitcomfort, constante sluitsnelheid.

Met zijn uitstekende waarden voldoet de T6 zonder problemen ruimschoots aan de wettelijke eisen en normen, van brandveiligheid tot toegankelijkheid. Dit type is geschikt voor deuren van 0.6 - 1.4m breedte. Diverse speciaaluitvoeringen voor specifieke toepassingen maken het assortiment compleet. De T6 is daarmee flexibel toepasbaar op bijna iedere deur.

De TJSS T6, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland.

Op 15.03.2013 onderscheiden met de prestigieuze reddot design award.
Red dot product design-award 2013

YouTube video Video

 

 

Design gecombineerd met kleinste afmetingen

De optische eenheid van de deurdranger wordt benadrukt door de gelijke lengte van de behuizing en glijrail, gecombineerd met de kleinste tussenruimtes. De T6 past zo ideaal in het deurbeeld.

De kleinste in zijn klasse

Met slechts 43 mm opbouwdiepte en een hoogte van 53 mm is de T6 uiterst compact gebouwd. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt ook dat de T6 geschikt op plaatsen waar maar weinig ruimte is om de deurdranger te kunnen monteren.

Toegankelijkere deuren

Dankzij de teflongelagerde zuiger en glijrollen is de T6 aanvoerder op het gebied van toegankelijkheid. Het voordeel: Ø 20% minder krachtsinspanning benodigd bij het openen van de deur – wat vooral kinderen en ouderen zullen weten te waarderen.

Nastellen in de winter is niet nodig

Door toepassing van gepatenteerde temperatuurstabiele instelventielen kan een constante sluitsnelheid worden gegarandeerd, ook bij schommelende temperaturen (bijv. bij buitendeuren) Hiermee is het regelmatig nastellen in de winter niet meer nodig.

Meer sluitcomfort

De gepatenteerde tand-nokken hybride aandrijving combineert het beste van 2 werelden: optimaal krachtverloop dankzij nokkenaandrijving, enorme sluitkracht en compacte inbouwmaten door tandaandrijving.