Design

Moderne vorm en ongekend Design, dat zich op hoogwaardige architectuur orienteert. De behuizing uit één stuk aluminium gegoten, de bedienelementen overdekt met afdekkingen uit massief RVS.

Techniek

Klein maar fijnde slanke behuizing van de T6 ziet er niet alleen goed uit, maar scoort ook met zijn innerlijke waardes: Gepatenteerde hybride-aandrijving, teflongelagerde zuiger, thermostabiele ventielen - Hightech voor betere toegankelijkheid.

Kwaliteit

De bekende TJSS-kwaliteit, het resultaat van 70 jaar ervaring in het fabriceren van deurdrangers. Ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland, met 5 jaar garantie van de fabrikant.De kleinste in zijn klasse

Met slechts 43 mm opbouwdiepte en een hoogte van 53 mm is de T6 uiterst compact gebouwd. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar maakt ook montage mogelijk bij situaties waar weinig ruimte voorhanden is.

Design gecombineerd met kleinst mogelijke afmetingen

De optische eenheid van de deurdranger wordt benadrukt door de gelijke lengte van de behuizing en glijrail, gecomineerd met de kleinste tussenruimtes. De T6 past zo ideaal in het deurbeeld.