Deurdrangers, deurdranger buitendeur, deurdranger monteren

TJSS deurdrangers zijn onovertroffen op het gebied van kwaliteit en toegankelijkheid. Het is ook niet voor niets dat DICTATOR dit leveringsprogramma uit Zwitserland al tientallen jaren tot volle tevredenheid voert. Sinds 2010 is DICTATOR voor TJSS in Nederland en België de exclusieve vertegenwoordiger.

TJSS biedt uitgebreide en veelzijdige oplossingen voor standaard deuren maar ook voor brandwerende deuren in de vorm van:

Vrijloopdeurdrangers (deur is vrij te bewegen maar zal in geval van brand altijd betrouwbaar worden gesloten, ongeacht de positie van de deur op het moment van het alarm),
deurdrangers met elektrische vastzetting(EF),
deurdrangers met elektromechanische vastzetting (EMF)
deurdrangers met sluitvolgorderegelaars (GSR).
Deze zijn ook leverbaar met EF of EMF. Speciaal voor deuren die tegen een overdruk (bijv. door een RDA-installatie) moeten worden gesloten is de FD-T44 ontwikkeld. 

TJSS deurdrangers onderscheiden zich door hun aansprekende design, de hoge werkingsgraad en ook hun montage- en gebruikersvriendelijkheid. Alle deurdrangers kunnen in alle gewenste RAL-kleuren geleverd worden en passen op deze manier perfect in iedere omgeving. Het volwassen ontwerp van de deurdranger en de inzet van hoogwaardige materialen garanderen een probleemloze sluiting en een lange levensduur. TJSS deurdrangers worden geheel geproduceerd in Zwitserland en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar.

  

Türschliesser T46 der Gleitschienentürschliesser

Ergonomie en esthetiek ideaal gecombineerd

De T46 met traploos instelbare sluitkracht voor de grootte EN 2-4 beschikt over 2 gescheiden instellen snelheidsventielen om het sluitverloop optimaal in te kunnen stellen. Voor toepassing bij brandwerende deuren zijn voor de glijarmdeurdranger T46 en de sluitvolgorderegelaar T46 (GSR) elektromagnetische vastzettingen (EMF) leverbaar.

 Getest volgens DIN 1154 voor branddeuren.
 Brochure TJSS T46
 Documentatie (NL) TJSS T46

  

De TJSS T6 glijarm-deurdranger. Mooier sluiten

De TJSS T6 zet een nieuwe maatstaf op het gebied van deurdranger productie. Met duidelijke vorm, gebruik van hoogwaardige materialen en compacte behuizing zorgt de T6 ervoor dat iedere deur er goed uitziet. Ontwikkeld voor een betere toegankelijkheid, combineert hij gepatenteerde innovaties met 70 jaar ervaring van TJSS in de produktie van deurdrangers.
  

 Getest volgens DIN 1154 voor branddeuren.
 Brochure TJSS T6
 Gebruikershandleiding TJSS T6

 

 

  

  

Freilauf-Türschliesser

TJSS biedt een breed palet aan deurdrangers voor toepassing bij brandwerende deuren. Overal daar, waar RDA installaties worden gebruikt of de voorschriften het  vereisen, zorgen TJSS brandpreventiesystemen ervoor dat in geval van een brand de deuren worden gesloten of geopend, afhankelijk van wat er vereist is. Op deze wijze worden bewoners en bezoekers preventief beschermd en beveiligd.

Türschliesser T44 - Der Gestängetürschliesser

Gebruikersvriendelijkheid en optimale werking

Een bijzonder veelzijdige, montage- en gebruikersvriendelijke schaararm deurdranger met automatische openingsdemping. De TJSS T44 is verkrijgbaar in verschillende speciale uitvoeringen, met instelbare sluitsnelheid, met sluitvertraging of corrosiebestendig.


 Getest volgens DIN 1154 voor branddeuren.
 Brochure TJSS T44
 Documentatie (NL) TJSS T44

 

Brandgestuurde deurdrangers van TJSSBarrièrevrije brandveiligheid voor deuren


Brandgestuurde deurdrangers maken een barrierevrije doorgang van deuren mogelijk waarbij wel aan alle geldende normen wordt voldaan. TJSS biedt een breed palet aan brandgestuurde deurdrangers voor ieder toepassingsdoel aan. Geschikt voor natuurlijke of machinale rookafvoer (RWA/RDA), voor aansluiting aan in de markt voorkomende brandmeldinstallaties. Absoluut onderhoudsvrij gebruik. TJSS deurdrangers. Ontwikkeld en gefabriceerd in Zwitserland. 5 jaar fabrieksgarantie.

 Getest volgens DIN 1154 voor branddeuren.
 Brochure TJSS brandgestuurde deurdrangers

 

 

 

  


Voor alle situaties een oplossing paraat

Deurdranger-toebehoor voor iedere toepassing. Hier vindt u de betreffende producten die TJSS in haar toebehoorassortiment heeft.
 

Toebehoor TJSS T44
Toebehoor TJSS T46
Toebehoor TJSS brandbeveiliging