DICTATOR Deurtechniek

         
  PDF documentation Door closer solutions PDF Dokumentation Türschließtechnik PDF documentation Ferme- portes et accessoires PDF documentación Cierres para puertas          

 

Voor het geruisloos opvangen, sluiten en vastzetten van deuren of poorten

Of het nu gaat dat voorkomen moet worden dat deuren met een klap dicht kunnen slaan of schuiven, deuren zelfsluitend gemaakt moeten worden (mechanisch of elektrisch), deuren vastgezet moeten kunnen worden op iedere gewenste positie of juist begrensd qua openingshoek, DICTATOR heeft voor vrijwel iedere situatie een oplossing beschikbaar.

DICTATOR deuropvangers vangen dichtslaande deuren geruisloos op en houden deze stevig gesloten.
De Piccolo 2600 en Adjunct zijn mechanische deurveren die geheel of gedeeltelijk geopende deuren ongeremd sluiten.
Piccolo 2600 opbouw deursluiter
HAWGOOD veerscharnieren zijn de ideale oplossing voor het zelf- en probleemloos sluiten van dubbelwerkende (pendel) deuren.
 
 Voorkom schade aan deur of kozijn met een DICTATOR deuropeningsbegrenzer, Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, een deur die door de wind in één keer uit de handen wordt gerukt met alle gevolgen van dien...
 Deuropvangers voor draai- of schuifdeuren
 
 Adjunct 2500 & 2550 inbouw kettingdeursluiters,
 voor het mechanisch zelfsluitend maken van draaideuren
 Piccolo 2600
opbouw deurveer
,
 voor het mechanisch zelfsluitend maken van draaideuren
HAWGOOD deurveerscharnieren voor pendeldeuren  Openingsbegrenzers, voorkomen het hard openslaan van deuren bij een windvlaag of baldadigheid.
Zet uw deuren op iedere gewenste openingsstand eenvoudig en comfortabel vast, zonder struikelgevaar. Ontworpen met oog voor design. DICTATOR deurvastzetters ZE - Design Line
  
Türschliesser T44 - Der Gestängetürschliesser
DICTATOR sluitvolgorderegelaars zijn speciaal ontwikkeld voor tweevleugelige branddeuren, om er voor te zorgen dat de deuren in juiste volgorde worden gesloten. Vloerveren voor aanslagdeuren tot een maximaal deurgewicht van 600 kg. en een maximale deurbreedte van 3 meter. Praktisch onverwoestbaar.
ZE deurvastzetters met een slag t/m 10,5 cm. ZE deurvastzetters
Design Line
met een slag tot zelfs 16 cm!
 
TJSS deurdrangers, kwaliteit uit Zwitserland  Sluitvolgorderegeling, voor het altijd in juiste volgorde sluiten van dubbelvleugelige branddeuren.    WAB vloerveren tot max. 600 kg. deurgewicht  
DICTAMAT 50

 
DICTATOR veerkabelrollen
DICTAMAT OpenDo T2 schuifdeurautomaatje
DICTATOR veerbuffers voor het maximaal benutten van de doorgang van schuifdeuren
Overzicht DICTATOR schuifdeuroplossingen
DICTAMAT 50, mechanisch sluitsysteem voor schuifdeuren,
 met instelbare sluitsnelheid
 
Veerkabelrollen, als mechanisch sluitmiddel voor schuifdeuren   DICTAMAT OpenDo T2, voor het automatiseren van schuifdeuren tot 80 kg.  Veerbuffers, benut de maximale doorgang van uw schuifdeuren in de wand .  . Overzicht
Schuifdeuroplossingen 
De DICTATOR heksluiter " DIREKT " is de prijsgunstige oplossing, om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijv. kleuterscholen, scholen, maar ook voor eenvoudige tuinhekken, altijd betrouwbaar en gelijktijdig geremd te laten sluiten.
De DICTATOR buisdeursluiter RTS is een perfecte oplossing om deuren of poorten zelfsluitend te maken. De sluiter is praktisch onzichtbaar vanwege het feit dat deze in de deur of poort wordt ingebouwd. De flexibele overbrenging is alleen nog zichtbaar wanneer de deur in geopende stand staat.
Advies
DICTATOR deurhoudmagneten worden in combinatie met rookmelders toegepast om branddeuren open te houden. De deurhoudmagneten worden in verschillende uitvoeringen en met verschillende houdkrachten geleverd om aan de veel-zijdige inzetmogelijkheden te voldoen en een éénvoudige montage mogelijk te maken.
DICTAMAT draaideuraandrijvingen
 DIREKT poortsluiters, met regelbare sluitsnelheid. Ook achteraf toepasbaar. RTS Buisdeursluiters, voor het onzichtbaar laten sluiten van uw draaideuren.   Advies bij uw keuze van onze oplossingen    Deurhoudmagneten, voor wand- plafond- of vloermontage   Draaideuraandrijvingen, voor het automatiseren van uw draaideuren tot max. 600 kg. 

Indien u er niet zeker van bent welk DICTATOR product de beste oplossing voor uw specifieke probleem of situatie zou zijn, hebben wij voor u een oplossingen pagina beschikbaar. Hier vindt u per deurtype/situatie overzichtelijk een opsomming van de mogelijke oplossingen die wij u hiervoor kunnen aanbieden. Mocht onverhoopt de door u gezochte oplossing er niet tussen staan, dan willen graag samen met u bekijken of wij er een oplossing voor kunnen ontwikkelen.

Uw probleem is onze uitdaging!