DICTATOR
Toegangstechniek

           
    PDF documentation Access-Control-Systems PDF Dokumentation Sicherheitstechnik PDF documentation Systemes-de-securite PDF documentación Sistemas-puertas-esclusa          
DICTATOR biedt op het gebied van toegangstechniek, betrouwbare en eenvoudig te onderhouden producten voor gebruikersvriendelijke toepassingen, zonder complexe software en dure licenties waarbij het systeem alleen maar via een laptop en speciale programma's kan worden bediend.

En ondanks deze eenvoudige systeemstructuur biedt DICTATOR ook voor complexe installaties, waar speciale eisen gelden, de juiste oplossing.

Wij willen u graag ondersteunen bij de planning van de, voor u individueel samengestelde, installatie. Hiervoor kunnen wij u de volgende systemen en producten aanbieden:
 
DICTATOR sluisbesturing   Sluisbesturingssysteem

Het DICTATOR sluisbesturingssysteem is door zijn modulaire opbouw aan de ene kant eenvoudig te installeren en ongecompliceerd te programmeren en aan de andere kant extreem veelzijdig. De belangrijkste componenten zijn de deurterminals met geïntegreerde besturing.

Klik hier voor een overzichtsfolder van dit systeem

 
       
DICTATOR vluchtwegveiligheid   Vluchtwegbeveiliging

Voor deuren in vluchtroutes gelden heel specifieke eisen. Hier dient eventueel ook rekening mee gehouden te worden bij het inrichten van sluisinstallaties.
 
       
Vergrendelmagneten   Vergrendelmagneten

Vergrendelmagneten zijn vergrendelementen met een zeer groot toepassingsbereik, bijv. in combinatie met de DICTATOR sluisbesturing, bij vluchtwegdeuren of overal daar, waar hoge houdkrachten benodigd zijn.
 
       
DICTATOR deurvergrendeling, toebehoor   Deurvergrendelingen, toebehoor

Naast de vergrendelmagneten staan voor het vergrendelen van deuren, ramen etc ook deurvergrendelingsunits (boutvergrendeling) en elektro openers ter beschikking. Hiertoe behoren ook speciaal geteste uitvoeringen voor brandwerende- en vluchtdeuren.
 
       
DICTATOR toegangscontrole   Toegangscontrolesystemen

Wanneer de toegang tot bepaalde gebieden alleen voor een beperkte groep personen is voorzien, dan kan de sluisbesturing met een toegangscontrole aangevuld worden. Hiermee kan probleemloos aan de steeds hoger wordende veiligheids-, hygiëne, clean room eisen etc.worden voldaan.
 
       
DICTATOR stroomverzorging   Stroomverzorging

De benodigde componenten werken op 24 VDC resp. 12 VDC. Ter omvorming van de beschikbare netspanning zijn er netdelen met verschillende vermogens beschikbaar. Hier vindt u ook de informatie m.b.t. geschikte noodstroomvoorzieningen.
 
       
DICTATOR toegangstechniek referenties   Referenties, speciale oplossingen

Hier vindt u een enkele voorbeelden van sluisinstallaties waarbij de DICTATOR sluisbesturing is toegepast. Dergelijke systemen worden vooral toegepast bij clean rooms, in de pharmaceutische industrie of laboratoria.
 
       

  HTML pagina´s 
PDF documenten PDF Dokumente Foto´s en afbeeldingen Filmpjes  
01 DICTATOR toegangscontrole in sluisfunctie   2012-03, 608 kB     01
02 Inventarisatieformulier m.b.t. inrichten sluisbesturing   2012-04, 218 kB     02
03 Toelatingscertificaat sluisbesturing en toebehoor   2010, 3,71 MB     03
04 Vergrendelingsmagneten   2017-03, 2,82 MB     04
05 Deurvergrendeling, elektro-deuropeners         05
06 Deurvergrendelingen, toebehoor   2012-02, 0,97 MB     06
07 Toegangscontrolesystemen   2017-03, 497 kB     07
08 Stroomverzorging   2017-03, 1,22 MB     08
             
  Veiligheids- en toegangstechniek