DICTATOR logo E-mail Volg ons ook op Twitter Follow us on Linkedin  Follow us on FacebookYouTube Energieweg 11
8304 AJ  EMMELOORD
info@dictator.nl
Tel. +31 (0)527 613456
 


 

DICTATOR, Uniek in o.a. deursluittechniek       Nederlandse vlagswitch to English

Welkom op de website van DICTATOR PRODUCTIE B.V. te Emmeloord. Het bedrijf is in 1932 opgericht  te Amsterdam en sinds 1965 gevestigd te Emmeloord, Flevoland, Nederland.

DICTATOR is al meer dan 85 jaar lang de specialist op het gebied van het aanbieden van innovatieve oplossingen voor alles wat te maken heeft met het geruisloos openen, vastzetten, sluiten en opvangen van uw deuren of poorten, zowel mechanisch als ook elektrisch aangedreven.

Lifttechniek   Deursluittechniek   Dempingstechniek   Aandrijftechniek voor draai- en schuifdeuren
  Lifttechniek     Deursluittechniek     Dempingstechniek     Deuraandrijftechniek
Aandrijftechniek voor branddeuren   Gasverentechniek   Brandveiligheid voor deuren   Toegangstechniek
  Branddeuraandrijvingen     Gasverentechniek     Brandveiligheid deuren     Toegangstechniek

Om u snel een indruk te geven welke oplossingen DICTATOR u zoal kan bieden, bestaat er een speciale adviespagina waar per (deur)situatie wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn.

DICTATOR staat al jarenlang bekend als de fabrikant en leverancier van kwaliteitsproducten die voor bijna ieder probleem, met betrekking tot het openen en sluiten van deuren of poorten, u de juiste oplossing kan bieden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij streven er altijd naar de leveringstijden zo kort mogelijk te houden. Daarnaast is een goed advies en dito service bij ons een vanzelfsprekende zaak.

DICTATOR PRODUCTIE B.V. is sinds 1989 onderdeel van de internationale DICTATOR groep, waarvan het hoofdkantoor in Zuid-Duitsland is gevestigd.

Het productieprogramma in Emmeloord bestaat uit:
Deuropvangers, voorkomen het hard dicht kunnen knallen van uw draai- of schuifdeuren
Liftdeursluiters, meer dan 30 modellen beschikbaar voor liftdeuren; draai- of schuifdeuren.
Deurveren, voor het eenvoudig mechanisch zelfsluitend maken van draaideuren; energiebesparend
HAWGOOD veerscharnieren voor dubbelwerkende deuren, 90o opening naar beiden richtingen mogelijk
ZE deurvastzetters, voor het voetbediend vast kunnen zetten van deuren op iedere positie. In grootste uitvoering met een slag van maar liefst 16 cm. leverbaar.
HLS-catch temperatuurgrendels, voorkomen het krom kunnen trekken van branddeuren bij brand
Veerbuffers voor het optimaal benutten van de maximale doorgang van schuifdeuren die volledig in de wand schuiven.

Op deze site kunt u uitgebreide en actuele informatie, zoals beschrijvingen, maattekeningen en montagehandleidingen, van alle producten uit ons leveringsprogramma vinden. Alles ingedeeld in een aantal overzichtelijke producthoofdgroepen.

Ook op zoek naar een beter en fraaier alternatief voor een stormketting? Bekijk dan eens onze deuropeningbegrenzers. Als de deur snelheid dreigt te ontwikkelen, zorgt de begrenzer ervoor dat deze wordt afgeremd en begrensd op de eindpositie.

Kijk ook eens naar onderstaande filmpje of ga naar de productpagina van onze deuropeningbegrenzers.
 

  

  Polyclose 2018

DICTATOR staat samen met haar Belgische vertegenwoordiging AMY uit Brugge op stand 1778 van de Polyclose. Hier kunt u onze nieuwste innovaties en product-ontwikkelingen als de ZE Design Line en de Black Line zelf komen ervaren.

Registreer u snel en eenvoudig door op het Polyclose logo te klikken en code P818359317 voor gratis toegang te gebruiken.

Graag tot ziens in Gent!