Deuropeningsbegrenzers nu met gelakte cilinder

 

Gelakt vs. verzinkt

Deuropeningsbegrenzers nu met gelakte cilinder

Deuropeningsbegrenzers zijn een betrouwbare oplossing voor deuren (en ook ramen) die door wind, tocht of onzorgvuldig gebruik te snel opengaan. Als de openingssnelheid te hoog is, vertragen ze de deur en voorkomen ze dat deze open kan zwaaien. Zo beschermen ze zowel het beslag als de mensen in de buurt van de deur.

DICTATOR deuropeningsbegrenzers worden nu geleverd met een gelakte cilinder – in plaats van de eerder verzinkte versie. Deze wijziging biedt veel voordelen voor onze klanten:

Meer kleurkeuzes

Standaard worden deuropeningsbegrenzers geleverd in RAL 9006 (blank aluminium) met een matte afwerking. Alle montagetoebehoren zijn nog steeds aluminium of staal verzinkt.

Daarnaast is het mogelijk om deuropeningsbegrenzers in diverse RAL-kleuren te leveren:

  • Voorkeurskleuren: deze kleuren – vaak gebruikt in deuren/ramen – zijn verkrijgbaar met kortere leveringstijden en een kleine meerprijs: RAL 7040, RAL 7016, RAL 9005, RAL 9007, RAL 9016.
  • Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Kortere leveringstijden dankzij DICTATOR’s nieuwe eigen spuiterij

Het nieuwe gebouw van de DICTATOR Groep in Bernau (bij Berlijn, Duitsland) omvat een ultramoderne spuiterij. Hierdoor is onze productielijn onafhankelijker van de verzinkerijen. Zodoende zijn we minder afhankelijk van derden voor leveringstijden en kunnen we de deuropeningsbegrenzers nog sneller aan de klant leveren.

Hogere weerstand en betere corrosiebescherming

Er werden zoutsproeitesten uitgevoerd volgens DIN EN 9227 NSS 2017 in twee verschillende geaccrediteerde testlaboratoria om de corrosiewerende werking van verzinkte en gelakte oppervlakken te vergelijken.

Het gelakte oppervlak toonde de beste resultaten, omdat hij veel minder gecorrodeerd was dan het verzinkte oppervlak na de 96 uur durende test.