Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij werken in een technische omgeving? Ga aan de slag bij DICTATOR in Emmeloord.

DICTATOR, sinds 1932 fabrikant en leverancier van innovatieve oplossingen voor alles wat te maken heeft met het geruisloos openen en sluiten van deuren en poorten. Sinds 1988 is DICTATOR aangesloten bij de internationale DICTATOR groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Er zijn verschillende productievestigingen in Europa waar zelfstandig gewerkt wordt aan eigen producten. De producten van DICTATOR worden over de hele wereld geleverd.

DICTATOR is op zoek naar een

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (M/V)

In deze uitdagende functie ben jij een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je komt te werken in een klein en hecht team. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Jij voorziet deze klanten van de informatie over producten. Daarnaast ben je goed in het onderhouden van contacten en weet jij op een vriendelijke en professionele manier vragen te beantwoorden.

Hiernaast verzorg jij de afhandeling van offertes, orders en facturen en  coördineer je het documentbeheer. Dat betekent dat jij ervoor zorgt dat de documenten opgemaakt en vertaald worden. Je gaat je ook bezighouden met de aanmelding van verschillende zendingen bij vervoerders. Kortom, een veelzijdige functie.

Wat breng je mee:

Jij hebt perfecte communicatieve vaardigheden en kennis van Microsoft Office. Jij hebt oog voor detail en kwaliteit en je werkt resultaatgericht. Je hebt MBO of Havo werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wat jij mag verwachten:

Een leuke baan in een gloednieuw pand op een mooie locatie in de Noordoostpolder. DICTATOR is een familiebedrijf waar een goede werksfeer heerst en waar het menselijke aspect als vanzelfsprekend een grote rol speelt. Beloning is volgens de CAO Metaal & Techniek. Aantal uren is in overleg. (Minimaal 24 uur). Er zijn voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeien.

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Joël Hoornveld via onderstaande contactgegevens. Solliciteren kan met een motivatiebrief en cv. We zien jouw reactie met enthousiasme tegemoet.

Contactgegevens: