Ondersteuning

Advies
Om u een goed beeld te kunnen geven van de oplossingen die wij u kunnen bieden voor de diverse situaties, hebben wij de pagina Oplossingen samengesteld. Hier wordt voor iedere (deur) situatie aangegeven welke oplossingen DICTATOR u hier voor kan bieden. Als onverhoopt een bepaalde oplossing voor uw specifieke situatie nog niet zou bestaan, dan zijn wij graag bereid om samen met u een oplossing uit te denken en te ontwikkelenn.

Leveringsprogramma & verkrijgbaarheid
Het leveringsprogramma, gefabriceerd in Emmeloord (deuropvangers, deursluiters, liftdeursluiters, veerscharnieren en deurvastzetters), gaat via de handel in hang- en sluitwerk naar de gebruiker. Onder deze gebruikers vallen o.a. ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, scholen, kantoren, liften alsmede de particuliere sector en doe-het-zelvers. Bedrijven/instellingen die zijn geregistreerd bij de KvK kunnen rechtstreeks bij ons kopen (zie hiervoor ook Waar te koop?

Garantie
Op alle producten (deuropvangers, deursluiters, liftdeursluiters, veerscharnieren en deurvastzetters) gefabriceerd in Nederland geldt, bij een juiste toepassing en montage, een volledige fabrieksgarantie van twee jaar. Op de Zwitserse TJSS deurdrangers geldt standaard een fabrieksgarantie van vijf jaar.

Kwaliteit
Alle DICTATOR producten worden uitvoerig getest, hiervoor zijn diverse testinstallaties in ons bedrijf aanwezig. Onze filosofie hierbij is 'één test is geen test'. Onze deuropvangers bijvoorbeeld worden getest tot 1.000.000 bewegingen en functioneren dan nog altijd probleemloos. Hetzelfde geldt voor onze HAWGOOD veerscharnieren die probleemloos worden getest tot 200.000 deurbewegingen.


Testinstallatie t.b.v. testen DICTATOR deuropvangers
en deurveren
Testen van HAWGOOD veerscharnieren
m.b.v. aangepaste DICTAMAT 309 draaideuraandrijving.


Copyright © 2013  DICTATOR Productie B.V.. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 30 juni 2016.