DICTATOR Homelift DHM 500, de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor mobiliteitsproblemen.

De personenlift volgens machinerichtlijn die voldoet aan alle veiligheidsnormen van het liftenbesluit. DICTATOR biedt met deze lift mensen de mogelijkheid om in hun eigen huis te kunnen blijven wonen, ondanks een mogelijk verminderde mobiliteit.

Openbare gebouwen, maar ook scholen en kantoren, worden door toepassing van deze lift werkelijk toegankelijk en de plaatsing hiervan zal zeker een bijdrage leveren tot verhoogde bezoekersaantallen aan bijvoorbeeld winkels die uit meerdere verdiepingen bestaan.

Met een DICTATOR Homelift bent u niet gebonden aan vooraf vastgestelde maten, maar wordt alles op klantspecificatie voor u samengesteld. Dit betekent dat wij een optimale oplossing kunnen bieden voor de door u opgegeven beschikbare ruimte.

De benodigde ruimte is minimaal (de putdiepte bedraagt slechts 8 cm., de ruimte boven de vloer vanaf de bovenste stopplaats bedraagt slechts 2,5 meter).

De lift is probleemloos te plaatsen in of tegen zowel nieuwe als bestaande woningen, bedrijven en openbare ruimtes.

De lift onderscheidt zich in de markt door de fraaie afwerking en een scala aan mogelijkheden en opties.

Hefvermogen 300 kg. (max. 4 personen), maximaal 7 stopplaatsen en maximale hefhoogte van 14 meter, snelheid max. 0,15 m/sec.
Modulaire opbouw, indien er geen liftschacht aanwezig is kan de DHM 300 worden geleverd in combinatie met het zelfdragende DICTATOR schachtsysteem. Schone montage door bout / moer verbindingen waardoor lassen etc. niet nodig is. Uitvoering cabine met één-. twee- of driezijdige toegang, meerzijdige toegangen zowel doorgaand als overhoeks.

Geïnteresseerd?
Neemt u dan contact op met MijnHuislift in Nunspeet (www.mijnhuislift.nl). Deze partij vertegenwoordigd de DICTATOR DHM Homeliften in Nederland.