Vacature: Hoofd Bedrijfsbureau

Vacature: Hoofd Bedrijfsbureau

DICTATOR Productie BV in Emmeloord, onderdeel van de internationale Dictator Groep, zoekt naar een Hoofd Bedrijfsbureau. Ben jij een geboren leider en hou je van proces, productie en het beste halen uit personeel? Lees dan snel verder, wellicht zoeken wij jou!

Waar ga je werken

Je komt te werken in Emmeloord. Deze vestiging is zowel een verkoop- als een productielocatie. Het volledige productassortiment bestaat uit onder andere deursluiters, deurveren, deurveerscharnieren en deurvastzetters. DICTATOR is een familiebedrijf waar het menselijke aspect vanzelfsprekend is en daar veel waarde aan hecht.

Wat ga je doen

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor een optimale afstemming tussen de afdelingen sales en productie en jij bent het eerste aanspreekpunt. Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdelingen assemblage, magazijn en kwaliteit. Jij gaat je ook bezighouden met productie ondersteunende- en voorbereidende werkzaamheden zoals ordervoorbereiding, planning en verwerking in het ERP systeem, bewaken en bestellen van onderdelen, planning en organiseren van uitbestedingen. Daarnaast denk je mee en draag je bij aan de verbetering van producten en interne processen.

Wie ben jij

Jij hebt een proactieve werkhouding en bent communicatief vaardig. Andere talen zijn voor jou geen probleem. Duits is een pré. In het Nederlands en het Engels kan jij je prima redden. Je bent sterk organisatorisch ingesteld en je bent technisch onderlegd. Met het behouden van overzicht heb jij geen enkele moeite. Jij werkt gestructureerd en je bent flexibel. Daarnaast heb jij:

  • Analytisch denkvermogen
  • HBO werk- en denkniveau verkregen door technische of bedrijfstechnische opleidingen en/of werkervaring
  • Oog voor het menselijk aspect
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij jou

Jij krijgt een uitdagende baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid in een toekomstgerichte organisatie die volop groeit. Je komt te werken in een gloednieuwe, moderne vestiging met een informele sfeer waar ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Je gaat samenwerken met leuke en gedreven collega’s in een prettige, informele sfeer. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Conform de CAO Metaal & Techniek.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan vandaag nog door jouw motivatie met cv naar ons op te sturen. Dit kan naar: h.heidema@dictator.nl. Liever nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Henry Heidema 0527-613456

Wij zien uit naar je reactie, onze deur staat voor je open!