Weerbestendige oplossingen voor gecontroleerde deurbewegingen

Weerbestendige oplossingen voor gecontroleerde deurbewegingen

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt, de stormen worden ook in ons land heviger. Extreem weer hoort tegenwoordig bij de herfst en wintermaanden. Dit betekent helaas ook stormschade. Denk aan kromgetrokken deuren, beschadigde deurscharnieren, gescheurde deurdrangers en gebroken glas. Het resultaat; geblokkeerde wegen en doorgangen door de reparaties die moeten worden uitgevoerd.

Kortom, het kost een hoop energie maar ook geld. En in deze dure maanden, moet iedereen op de kosten letten. Wij van DICTATOR vinden dat voorkomen beter is dan telkens repareren. Daarom brengen wij je graag op de hoogte van onze oplossingen.

De DICTATOR deuropeningsbegrenzers, die ook geschikt zijn voor ramen, lossen deze problemen door storm op. Ook geven wij de installatiespecificaties mee wat er voor zorgt dat er niets meer mis kan gaan.

Met openingsbegrenzers krijgt geen enkele storm de kans om schade toe te brengen aan de naar buiten openslaande deuren.

Bijvoorbeeld deze twee grote glazen deuren, die naar buiten openen. Deze deuren geven toegang tot de winderige doorgang tussen twee bedrijven in Starnberg, Duitsland. Bij harde wind werden de deuren, ondanks de overhead deurdrangers, vaak ongecontroleerd uit de handen van de gebruiker getrokken en open gegooid. De gevolgen waren groot. Schade aan het beslag, defecte deuren en gebroken ruiten. Om nog maar niet te spreken van de gevaren voor de mensen in de buurt van deze doorgang.

Met de reparaties van deze deuren is een DICTATOR deuropeningsbegrenzer geïnstalleerd. Dit heeft een einde gemaakt aan het dichtslaan van de deuren. Nu wordt de deur veilig en betrouwbaar afgeremd als deze te snel wordt geopend. Deze oplossing is ook geschikt voor deuren met bestaande overheaddeurdrangers.

>> Lees hier meer over deze reparatie

>> Naar het product

Kies ook voor een stille en veilige sluiting, zelfs bij hevige storm!

Grote houten tuindeuren zijn vaak doelwit van stormschade. De deurdranger op deze tuindeuren werkte prima, maar was helaas niet sterk genoeg voor enorme windsnelheden tijdens stormachtige dagen. De hekken en deuren sloegen hard dicht en gaf een hoop lawaai. Daarnaast was het geen veilige omgeving meer en kreeg het tuinhek steeds meer schade.

Door de DICTATOR DIREKT deurdranger te plaatsen waren al deze problemen verleden tijd. De tuindeur is nu klaar voor ieder weertype. De DIREKT sluit de deur met ingestelde snelheid, zonder hard te slaan, zelfs bij harde wind.

>> Lees meer

>> Naar het product

Passende oplossing

Ben je op zoek naar een oplossing voor een raam, deur, poort of luik die bestand moet zijn tegen ieder weerstype? Onze adviseurs helpen graag bij het vinden van een passende oplossing. Samen kijken we naar het beste product met het juiste ontwerp inclusief de beste montagepositie.

>> Neem contact met ons op