Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd!

Bij DICTATOR Productie hebben wij het jaar goed afgesloten: begin december 2021 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Florijn 13 in Emmeloord.

In december 2020 ging de bouw van het nieuwe pand van start en ongeveer een jaar later was het afgerond en konden we verhuizen naar het aanzienlijk grotere en luxere gebouw. En dat was hard nodig: het vorige pand aan de Energieweg dateerde uit 1965 en ondanks vele uitbreidingen en moderniseringen waren we er nu toch echt ‘uitgegroeid’, o.a. door de groei van het machinepark.

Het nieuwe pand is voorbereid op de toekomst doordat deze op een kavel van bijna 13.000 m2 gebouwd is. Hierdoor is er ruimte om het nu al grote pand nóg verder uit te breiden. Daarnaast is er ook gedacht aan duurzaamheid: het pand voldoet aan de recentste duurzaamheidsnormen, dankzij o.a. een aardwarmtepomp met bronnen op 120 meter diepte, een luchtbehandelingsinstallatie en een hele lading zonnepanelen – maar liefst 642.

Zelf zitten we er ook niet verkeerd bij: het kantoorgedeelte van in totaal 1000 m2 heeft ruime, moderne kantoren, ruimtes om producttrainingen te geven en een showroom. Daarnaast bestaat de fabriek uit twee grote hallen van bijna 3500 m2.

Benieuwd naar foto’s van het bouwproces van het pand? Klik dan op deze link om naar onze speciale ‘nieuwbouw pagina’ te gaan, waar je per week de voortgang kan zien die geboekt is.

Ons nieuwe adres:

DICTATOR Productie B.V.
Florijn 13
8305 BR Emmeloord
Nederland